Σημειώσεις

Σημαντικές Ανακοινώσεις...

Η κυρία Ιωάννα προτείνει πρωτομαγιάτικο στεφάνι με..ΖΑΧΑΡΩΤΑ!

Πρωτομαγιάτικο Στεφάνι Lollipops Τι θα λέγατε για ένα πρωτότυπο πρωτομαγιάτικο στεφάνι που αντί για λουλούδια..θα μυρίζει ζάχαρη?Ένα fancy λαχταριστό στεφάνι από γλειφιτζούρια, πολύχρωμες καραμέλες και

Περισσότερα »

Αγαπημένο μου αδερφάκι ..Δεν σε ζηλεύω ..σε αγαπάω! Από την Κλινική Ψυχολόγο Αντριάνα Γερμανού..

«Μπορούμε τώρα να ‘το’ επιστρέψουμε;»: Η ζήλια προς το νέο μέλος της οικογένειας! Για μήνες ολόκληρους προετοιμάζατε το παιδάκι σας για την στιγμή που θα

Περισσότερα »

Ανταμοιβή όλων μας είναι να παρακολουθούμε την πρόοδο των αποφοίτων μας μέσα από μια πορεία διακρίσεων, τόσο στη γνώση και στις δεξιότητες, όσο και στο ήθος και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί μια επιπλέον πρόκληση στη συνέχιση των στόχων μας.

Η φιλοσοφία μας

Σκοπός μας

 είναι να ικανοποιούμε τις αυξανόμενες ανάγκες και προσδοκίες των μαθητών μας, των γονέων, των εκπαιδευτικών μας και της ευρύτερης κοινωνίας.

Στόχος μας

είναι να εκπαιδεύουμε σωστούς ανθρώπους εφοδιάζοντάς τους με ικανότητες του 21ου αιώνα για να μπορούν να αντεπεξέλθουν στη μετέπειτα ενήλικη ζωή τους.

Μέλημά μας

τα παιδιά μας, στα οποία προσφέρουμε ένα σχολείο δημιουργικό, ευχάριστο και αποτελεσματικό. 

Συνοδοιπόροι μας

οι γονείς, τους οποίους στηρίζουμε συμβουλευτικά με στοχευμένες δράσεις και με τους οποίους συνεργαζόμαστε σε καθημερινή βάση.