Δραστηριότητες

Από γιορτή σε γιορτή

Μέρα γνωριμίας γονέων, προσωπικού και παιδιών

Κάθε Οκτώβρη πραγματοποιείται η καθιερωμένη συνάντηση γνωριμίας. Εκείνη την ημέρα οι γονείς έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν  καλύτερα  το προσωπικό και να καμαρώσουν το παιδί του να τραγουδάει και να χορεύει τα πρώτα του τραγουδάκια με τη συνοδεία του πιάνου!

Γιορτή των γιαγιάδων και παππούδων

Οι γιαγιάδες και οι παππούδες των παιδιών έχουν μια ξεχωριστή θέση στη ζωή των παιδιών. Όπως λέει και η σοφία του λαού οι γιαγιάδες και οι παππούδες  είναι δύο φορές γονείς για τα εγγονάκια τους. Έτσι, μια μέρα στο νηπιαγωγείο μας, αφιερώνετε σε αυτά τα πολύ σημαντικά πρόσωπα στη ζωή των παιδιών. 

Η γιορτή της μητέρας

Η γιορτή της μητέρας κατέχει και αυτή μια ξεχωριστή θέση στη ζωή του νηπιαγωγείου μας. Την φετινή χρονιά είχαμε τη μεγάλη χαρά να έχουμε μαζί μας το Μανώλη Φιλιππάκη, εμψυχωτή παιδιών. Ο κύριος Μανώλης διοργάνωσε υπέροχες δραστηριότητες όπου ενεπλάκησαν τόσο οι μαμάδες όσο και τα παιδιά σε ένα διαδραστικό πρόγραμμα.

Τελική καλοκαιρινή γιορτή

Κάθε τέλος της σχολικής χρονιάς οργανώνεται από τη διεύθυνση και το προσωπικό και παρουσιάζεται από τα παιδιά η τελική γιορτή του νηπιαγωγείου. Η φετινή γιορτή με τίτλο «Ο Καραγκιόζης στο διάστημα» με κείμενα, μουσικές και χορογραφίες από τη διεύθυνση και το προσωπικό δημιουργήθηκε με μεγάλο μεράκι και απέσπασε πολλά χειροκροτήματα.  

1η Ιουνίου- Γιορτή του παιδιού

Πόσο όμορφο είναι ένα παιδικό πρόσωπο που λαχταράει ένα πεντανόστιμο παγωτό. Τη φετινή σχολική χρονιά η γιορτή του παιδιού ήταν μια μέρα με τραγούδι, χαρά και μπόλικο παγωτό. Το σχολείο πρόσφερε σε όλα τα παιδιά χειροποίητο  παγωτό. Γιατί τα παιδιά είναι μικρά αλλά έχουν μεγάλα όνειρα.

Ανταμοιβή όλων μας είναι να παρακολουθούμε την πρόοδο των αποφοίτων μας μέσα από μια πορεία διακρίσεων, τόσο στη γνώση και στις δεξιότητες, όσο και στο ήθος και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί μια επιπλέον πρόκληση στη συνέχιση των στόχων μας.

Η φιλοσοφία μας

Σκοπός μας

 είναι να ικανοποιούμε τις αυξανόμενες ανάγκες και προσδοκίες των μαθητών μας, των γονέων, των εκπαιδευτικών μας και της ευρύτερης κοινωνίας.

Στόχος μας

είναι να εκπαιδεύουμε σωστούς ανθρώπους εφοδιάζοντάς τους με ικανότητες του 21ου αιώνα για να μπορούν να αντεπεξέλθουν στη μετέπειτα ενήλικη ζωή τους.

Μέλημά μας

τα παιδιά μας, στα οποία προσφέρουμε ένα σχολείο δημιουργικό, ευχάριστο και αποτελεσματικό. 

Συνοδοιπόροι μας

οι γονείς, τους οποίους στηρίζουμε συμβουλευτικά με στοχευμένες δράσεις και με τους οποίους συνεργαζόμαστε σε καθημερινή βάση.