6 Λόγοι για να φοιτήσει ενα παιδί στο Montessori

Για εμάς κάθε παιδί είναι ξεχωριστό

1.  Παράδοση και πρόοδος
Εκπαιδεύουμε  πολίτες του κόσμου με σταθερές παραδοσιακές αξίες και εφαρμόζουμε σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους.
 
2.  Οικογενειακό περιβάλλον
Φροντίζουμε και υποστηρίζουμε τις ανάγκες κάθε παιδιού και κάθε γονιού. Πιστεύουμε στη δημιουργική συνεργασία μεταξύ Γονέων, Παιδιών και Σχολείου.
 
 3. Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό
Το κάθε παιδί είναι για μας μοναδικό και ξεχωριστό και φροντίζουμε να το εφοδιάσουμε με δεξιότητες και γνώσεις που θα το βοηθήσουν να καλλιεργηθεί.
 
4. Ασφάλεια και φροντίδα
Παρέχουμε  ασφάλεια με συγκεκριμένες διαδικασίες πρόληψης και ενημέρωσης τόσο στο χώρο του σχολείου μας όσο και στις εξωσχολικές δραστηριότητες.
 
5. Καταξιωμένοι εκπαιδευτικοί
Εξασφαλίζουμε την ποιότητα του εκπαιδευτικού μας έργου με την πρόσληψη πτυχιούχων αριστούχων εκπαιδευτικών και φροντίζουμε για τη διαρκή τους επιμόρφωση. Αξιολογούμε και αξιολογούμαστε καθημερινά.
 
6. Υψηλό ποσοστό επιτυχιών και διακρίσεων
Είμαστε περήφανοι για το πολύ υψηλό ποσοστό μαθητών μας που εισάγονται στα Ελληνικά και Αγγλικά Δημοτικά Σχολεία και έχουν επιτυχή σταδιοδρομία.

Γιατί είμαστε συνεργάτες στη μάθηση των παιδιών μας. Γιατί φροντίζουμε με αγάπη το Μέλλον των παιδιών μας !

Η φιλοσοφία μας

Σκοπός μας

 είναι να ικανοποιούμε τις αυξανόμενες ανάγκες και προσδοκίες των μαθητών μας, των γονέων, των εκπαιδευτικών μας και της ευρύτερης κοινωνίας.

Στόχος μας

είναι να εκπαιδεύουμε σωστούς ανθρώπους εφοδιάζοντάς τους με ικανότητες του 21ου αιώνα για να μπορούν να αντεπεξέλθουν στη μετέπειτα ενήλικη ζωή τους.

Μέλημά μας

τα παιδιά μας, στα οποία προσφέρουμε ένα σχολείο δημιουργικό, ευχάριστο και αποτελεσματικό. 

Συνοδοιπόροι μας

οι γονείς, τους οποίους στηρίζουμε συμβουλευτικά με στοχευμένες δράσεις και με τους οποίους συνεργαζόμαστε σε καθημερινή βάση.