Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!

Share This Post

Το Νηπιαγωγείο μας τη φετινή χρονιά κλείνει τα 40 χρόνια λειτουργίας του. Νιώθουμε μεγάλο  αίσθημα περηφάνειας που το σχολείο μας κάθε χρόνο έχει τη χαρά να αγκαλιάζει τη δεύτερη γενεά, δίνοντας της εφόδια που πήραν οι γονείς της και ακόμη περισσότερα. Με τον ίδιο ζήλο και ακόμη περισσότερο συνεχίζουμε την πορεία μας. Όπως γνωρίζετε το Νηπιαγωγείο δομείται από 4 τμήματα με πτυχιούχες νηπιαγωγούς και συνολικά 13 άτομα προσωπικό. Σε κάθε τμήμα είναι δυο δασκάλες και γίνεται συνδιδασκαλία. Οι νηπιαγωγοί του σχολείου είναι αριστούχες, κάτοχοι μεταπτυχιακών  τίτλων και εξελίσσουν συνεχώς τις γνώσεις τους συμμετέχοντας σε κατά καιρούς σεμινάρια. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως έχουμε ως εξωτερικούς συνεργάτες μουσικό, γυμναστή, εμψυχωτές, καθηγήτρια τέχνης, καθηγήτρια Αγγλικών, ειδική παιδαγωγό και λογοθεραπεύτρια που βοηθούν στην ολόπλευρη ανάπτυξη του κάθε παιδιού.

Είναι σημαντικό ν ’αναφερθεί πως το νηπιαγωγείο μας είναι επιλεγμένο με τις καλύτερες συστάσεις από τα Πανεπιστήμια Κρήτης και Ιωαννίνων. Η συνεργασία μας μαζί τους υπάρχει εδώ και 8 χρόνια μέσω του προγράμματος Erasmus. H γόνιμη συνεργασία μας φαίνεται στα παιδιά, τα οποία εμπλουτίζονται με νέες γνώσεις και εμπειρίες.

Η δουλειά που γίνεται στο νηπιαγωγείο είναι προσεγμένη, ακολουθεί το Αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας και συνοδοιπόρος  μας στις σύγχρονες εκπαιδευτικές πρακτικές. Σκοπός  μας: το άγγιγμα της καρδιάς και το μυαλό όλων των παιδιών. Τα παιδιά στο χώρο μας  έχουν την ευκαιρία να λαμβάνουν πολλά ερεθίσματα  και εμπειρίες, όπου τα βοηθούν  να προετοιμάζονται πολύ καλά για τις μετέπειτα σχολικές τους χρονιές σε δημόσια και ιδιωτικά δημοτικά σχολεία, οικοδομώντας γερά εκπαιδευτικά θεμέλια.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό και η εγγραφή του παιδιού σας θα πρέπει να γίνει εγκαίρως. Ευχαριστούμε πολύ!!!

Περισσότερα...